Verras je kids deze zomer met de makkelijk te organiseren:

Kids Vakantie Speurtocht! 

Speur en leer elkaar beter kennen

Met dit pakket ontvang je alles wat je nodig hebt voor een superleuke vakantie speurtocht! Laat je kinderen raadsels oplossen, heen en weer rennen op zoek naar de volgende aanwijzing en ondertussen mooie vragen beantwoorden. Perfect om thuis te spelen, maar ook ideaal voor in je vakantiehuisje of op de camping. Geweldig voor je eigen gezin, maar ook perfect om je vakantievrienden beter te leren kennen. Pas de speurtocht eenvoudig aan naar jouw wensen. Kies uit 24 verstopplekken en 16 vragen. Knip ze uit, verstop ze op de aangegeven plek, en laat het plezier beginnen!

Verras je kinderen en maak mooie herinneringen!

Nu voor slechts €7,77 

Ben je gek geworden?!? 😳 Mijn kinderen vermaken zichzelf prima. Hoezo zou ik zoveel moeite doen voor het maken van een speurtocht?

 

Omdat je kinderen opbloeien van de aandacht die je geeft door het creëren van leuke activiteiten. 

 

 • 🧚‍♀️ Daarnaast kost het haast geen moeite. Ik heb alle raadsels en vragen al voor je bedacht! Alles wat jij hoeft te doen, is de kaartjes printen, uitknippen, verstoppen, en achterover leunen terwijl jouw kinderen aan het zoeken zijn.
 • 🍦 Je kinderen zullen smullen van de verdiepende vragen en genieten van jouw antwoorden. Door deze vragen aan elkaar te stellen, leer je elkaar beter kennen en ontstaat er een mooie verbinding.
 • ⛺ Het pakket is zo samengesteld dat het op iedere vakantieplek en ook thuis te spelen is. Het bevat 8 verstopplekken voor binnen, 8 verstopplekken voor buiten en 8 speciale vakantieverstopplekken. Kies gewoon de plekken die bij jullie omgeving passen.

Hallo lieve mama of papa,

We zijn er maar druk mee, met die kinderen. De zomervakantie komt eraan en alle laatste dingen worden afgerond. Heerlijk om op vakantie even lekker te ontspannen en van elkaar te genieten. Maar soms ook lastig om te bedenken wat we nu weer eens gaan doen. 😅

Om te genieten van elkaar en makkelijk een activiteit te organiseren, heb ik deze vakantiespeurtocht ontwikkeld. Even alle neuzen dezelfde kant op en samen raadsels oplossen en mooie vragen beantwoorden.

Je had het gezicht van mijn dochter moeten zien toen ze op zondagochtend het eerste briefje van deze speurtocht vond. Zo blij! Vervolgens heeft ze samen met haar buurmeisje alle verstopplekjes gevonden en renden ze telkens terug naar mij om de vragen samen te beantwoorden.

“Zullen we dit vaker doen, mam?” vroeg ze me. En ik denk dat ik dat wel ga doen, want het was super easy om voor te bereiden. Met dit pakket heb ik genoeg verstopplekjes en vragen om een geheel nieuwe speurtocht in elkaar te zetten.

En om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met deze speurtocht is hij nu aan te schaffen voor slechts €7,77!

 

Wat krijg je in dit pakket?

 

 • 24 Verstop plek raadsels: Zowel voor binnen, buiten als speciale vakantieplekjes.
 • 16 Vragen: Leuke en verdiepende vragen om elkaar beter te leren kennen.
 • Mooi ontwerp: Op elk kaartje een ander plaatje vol kleur en vakantieplezier.
 • Eenvoudige instructies: Alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor deze speurtocht?

 

 • Makkelijk te organiseren: Met vooraf bedachte raadsels en vragen is de speurtocht zo opgezet.
 • Verbindend: Door samen de vragen te beantwoorden, ontstaat er een diepere band.
 • Flexibel: Te spelen in elk huis, vakantiehuisje of camping. Pas de verstopplekken aan aan jullie omgeving.
 • Plezier voor het hele gezin: Kinderen vinden het geweldig om op avontuur te gaan en nieuwe dingen te ontdekken.
 • Ontspanning voor jou!: Terwijl de kinderen rondrennen en de briefjes vinden, kun jij heerlijk relaxen op je vakantiestoel.

Krijg dit alles voor slechts €7,77!

Gemaakt door een kindercoach

Hoi hoi,

Met veel plezier ontwikkel ik speurtochten die zorgen voor een sterke verbinding tussen ouders en kinderen, en die bijdragen aan meer eigenwaarde en zelfvertrouwen bij kinderen.

Als kind was het maken van speurtochten al mijn grootste hobby. Na mijn opleiding tot kindercoach aan de Academy voor Psychodynamica, heb ik deze passie gecombineerd met het bekrachtigen van kinderen.

Op deze manier hoop ik liefde en vreugde te verspreiden!

Hopelijk genieten jullie net zoveel van mijn speurtochten als mijn dochter en ik.

Liefs, Iris van Houwelingen

 

Garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat jullie gezin zal genieten van deze speurtocht. Daarom bieden we een 3 maanden niet-goed-geld-terug garantie. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug, zonder gedoe.

 

Dus waar wacht je nog op?

Klik op de knop hieronder en begin met het maken van onvergetelijke herinneringen met je kinderen. Voor de prijs van een ijsje heb je een activiteit die je kinderen niet snel zullen vergeten.

Veel Gestelde Vragen:

Voor welke leeftijd is de speurtocht geschikt?

De speurtocht is ontworpen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Jongere kinderen kunnen met wat hulp meedoen, terwijl oudere kinderen de raadsels en vragen zelfstandig kunnen oplossen.

Hoeveel tijd kost het om de speurtocht voor te bereiden?

De speurtocht is snel en eenvoudig te organiseren. Met de vooraf bedachte raadsels en vragen hoef je alleen de kaartjes te printen, uit te knippen en te verstoppen. Dit kost je ongeveer 15-30 minuten.

Kan ik de speurtocht meerdere keren gebruiken?

Ja, het pakket bevat genoeg raadsels en vragen om de speurtocht meerdere keren te spelen. Je kunt verschillende verstopplekken en vragen combineren voor elke nieuwe speurtocht.

Is de speurtocht geschikt voor binnen en buiten?

Ja, de speurtocht is flexibel en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het pakket bevat 8 verstopplekken voor binnen, 8 voor buiten en 8 speciale vakantieverstopplekken.

Wat als we niet alle verstopplekken hebben op onze vakantieplek?

Geen probleem! Je kunt de verstopplekken kiezen die het beste passen bij jouw omgeving. Het pakket biedt voldoende variatie, zodat je altijd geschikte plekken kunt vinden.

Kan ik de speurtocht ook in het Engels spelen?

Op dit moment is het pakket alleen in het Nederlands beschikbaar. We werken aan een Engelse versie voor de toekomst.

Hoe verbindend zijn de vragen in de speurtocht?

De vragen zijn zorgvuldig geselecteerd om kinderen en ouders dichter bij elkaar te brengen. Ze zijn leuk, uitdagend en bevorderen mooie gesprekken.

Is het pakket fysiek of digitaal?

Het pakket is digitaal. Na aankoop ontvang je een downloadlink waarmee je de raadsels, vragen en instructies kunt printen.

Wat als ik niet tevreden ben met het pakket?

We bieden een 3 maanden niet-goed-geld-terug garantie. Als je niet tevreden bent, kun je contact met ons opnemen voor een volledige terugbetaling.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem gerust contact met ons op via iris@speurvontuur.nl