teambuilding groenlinks

Speurtochten zijn niet alleen voor de kleintjes! Zelfs volwassenen kunnen er enorm van genieten. In 2022 heb ik een geweldige speurtocht opgezet voor GroenLinks Utrecht, en geloof me, het was een hit voor teambuilding!

 

De speurtocht was als een cocktail van teamwork, lachen, diepgaande gesprekken en avontuur. Ik heb de omgeving slim gebruikt om de opdrachten extra uitdagend te maken. Van het samenwerken met een waterpomp tot het delen van persoonlijke momenten in een symbolische put, het was een rollercoaster van emoties en verbinding!

 

Als gids was het fantastisch om te zien hoe de gezichten van de deelnemers oplichtten toen ze hoorden dat ze op een speurtocht gingen. Ze transformeerden allemaal in enthousiaste ontdekkingsreizigers en doken de wildernis in met hun 'schatkaart'. Maar wat nog indrukwekkender was, was hoe ze zich openden tijdens de diepere momenten van reflectie. Het was een prachtig schouwspel om te aanschouwen!

 

 

Floor de Koning: "Iris heeft een prachtige speurtocht verzorgd voor onze organisatie. Vol met avontuurlijke opdrachten, toepasselijke quiz vragen en opdrachten waardoor we elkaar op een nieuwe manier leerden kennen. Humor, beweging, verdieping én teambuilding, allemaal in 1 uur tijd. We zouden dit aan iedereen aanraden!"

Wil je ook een speurtocht voor jouw organisatie? Neem hieronder contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden: