teambuilding groen links

Ook voor volwassenen zijn speurtochten goed in te zetten!

In 2022 heb ik voor GroenLinks Utrecht  een speurtocht ontworpen en gerealiseerd voor teambuilding. 

 

De speurtocht was zo ontworpen dat het een goede mix was tussen elkaar beter leren kennen, samenwerken, plezier en jezelf openen voor de ander. 

 

Ik heb gebruik gemaakt van de omgeving en daar de opdrachten op aangepast. Zo werd er samengewerkt met de waterpomp en gingen de teamleden 1 voor 1 in de put om te delen hoe het voor hen is als ze 'in de put' zitten. Dit was een spannende opdracht, maar werd uiteindelijk door de deelnemers als heel waardevol ervaren!

 

Ik ben er zelf bij geweest om de speurtocht te begeleiden. Het was erg leuk om de reacties te zien van de teamleden toen ze hoorden dat ze een speurtocht gingen doen! Ze veranderen allemaal even in kleine kinderen en renden met hun 'schatkaart' de natuur in. Later tijdens de meer verdiepende opdrachten zag ik ze ook verstillen en open gaan. Erg mooi om bij te zijn.

 

 

Floor de Koning: "Iris heeft een prachtige speurtocht verzorgd voor onze organisatie. Vol met avontuurlijke opdrachten, toepasselijke quiz vragen en opdrachten waardoor we elkaar op een nieuwe manier leerden kennen. Humor, beweging, verdieping én teambuilding, allemaal in 1 uur tijd. We zouden dit aan iedereen aanraden!"

Wil je ook een speurtocht voor jouw organisatie? Neem hieronder contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden: