Ga mee op piratenavontuur en ontdek hoe mooi je bent van binnen!

 

Welkom bij Expeditie Schat, waar avontuur en zelfontdekking hand in hand gaan! Expeditie Schat is een unieke speurtocht voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud, ontworpen voor plezier en tegelijkertijd waardevolle inzichten over zichzelf te bieden.

 

Tijdens het voltooien van spannende opdrachten, ontdekken kinderen niet alleen verborgen schatten, maar ook de mooie eigenschappen die ze vanbinnen hebben, zoals moed, zelfvertrouwen en geduld. Dit leidt tot een dieper begrip van henzelf en versterkt hun gevoel van authenticiteit en zelfvertrouwen. Elke voltooide opdracht wordt beloond met een glinsterende gouden muntsticker, die ze kunnen verzamelen in hun eigen schatkistje.

 

Expeditie Schat is perfect voor ouders die op zoek zijn naar een originele activiteit voor kinderfeestjes of familie-uitjes, maar geen tijd of energie hebben om dit zelf te bedenken. 

 

Stap aan boord van Expeditie Schat en laat het avontuur beginnen!

 

De echte schat ligt niet in wat je bezit, maar in wie je bent.

Waarom kiezen voor deze speurtocht?

 1. Creëer Onvergetelijke Herinneringen: Met Expeditie Schat kunnen de expeditieleden een onvergetelijke speurtocht beleven, vol avontuur en spanning. Deze gedeelde ervaringen zullen nog lang na de speurtocht worden gekoesterd en zullen een blijvende indruk achterlaten.

 2. Stimuleer Zelfontdekking: Expeditie Schat moedigt kinderen aan om op een speelse manier over zichzelf te leren. Door middel van uitdagende opdrachten en prikkelende vragen worden ze aangemoedigd om hun innerlijke kracht en unieke kwaliteiten te ontdekken, wat bijdraagt aan hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

 3. Versterk de Band met je Kinderen: Het samen lopen en voltooien van Expeditie Schat versterkt de band tussen ouders en kinderen. Het biedt waardevolle quality time waarin gezinsleden samenwerken, lachen en herinneringen maken die een leven lang meegaan.

 4. Educatief en Leuk: Expeditie Schat combineert educatie en entertainment op een unieke en boeiende manier. Terwijl kinderen plezier hebben met de opdrachten, leren ze waardevolle lessen over zichzelf en de wereld om hen heen. 

 5. Gemakkelijk in Elkaar te Zetten: Expeditie Schat is eenvoudig in elkaar te zetten voor ouders. Met duidelijke instructies en printbare materialen kunnen ouders snel en gemakkelijk een spannende speurtocht organiseren, zelfs als ze weinig tijd hebben.

Ervaar zelf de waarde van Expeditie Schat en geef je kinderen een cadeau dat hen zal inspireren en empoweren. Ontdek de schatten van zelfontdekking, avontuur en verbondenheid die wachten op jou en je gezin!

Wat je krijgt in dit pakket

Bij aanschaf van Expeditie Schat ontvangen ouders een uitgebreid pakket met alles wat ze nodig hebben om een avontuurlijke speurtocht te organiseren die hun kinderen nooit zullen vergeten. Het pakket omvat:

 1. Uitgebreid Draaiboek: Een stapsgewijze handleiding die ouders door het hele proces leidt, van het voorbereiden van de speurtocht tot het uitvoeren ervan. Met duidelijke instructies en tips om de speurtocht aan te passen aan de voorkeuren en behoeften van hun kinderen.

 2. 12 Opdrachten om uit te Kiezen: Een verscheidenheid aan spannende en uitdagende opdrachten waar ouders uit kunnen kiezen, zodat ze de speurtocht kunnen aanpassen aan de interesses en leeftijd van hun kinderen.

 3. Ingesproken Verhalen via QR Code: Drie meeslepende verhalen die de speurtocht tot leven brengen, ingesproken en beschikbaar gesteld via een QR code. Kinderen zullen zich wanen in een echt piratenavontuur terwijl ze de schatten van Expeditie Schat ontdekken.

 4. Leuke Plaatjes voor Locatie van Opdrachten: Kleurrijke en gedetailleerde afbeeldingen die ouders kunnen gebruiken om de locaties van de opdrachten op een creatieve en leuke manier te markeren.

 5. Printbaar 2D Schatkistje: Een schattig en eenvoudig printbaar 2D schatkistje waarin kinderen hun verdiende schatmunten kunnen bewaren tijdens de speurtocht.

 6. Unieke Schatmunten als Stickers: Speciale schatmunten die ouders kunnen printen op een stickervel, zodat kinderen hun verzamelde munten kunnen belonen en trots kunnen laten zien.

 7. Printbare Oorkonde: Een gepersonaliseerde printbare oorkonde die kinderen ontvangen aan het einde van de speurtocht, als erkenning voor hun moed en doorzettingsvermogen tijdens het avontuur.

Met Expeditie Schat kunnen ouders moeiteloos een onvergetelijke speurtocht organiseren die hun kinderen zal inspireren en vermaken, en die hen zal helpen om waardevolle herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Mijn zoon (7) heeft het in de dagen na de speurtocht nog regelmatig gehad over de schatten die hij door de speurtocht had gevonden in zichzelf, en hoe hij die schatten (geduld hebben in zijn geval...) kon laten groeien en meer kon laten stralen.

Sabine van der Linde

"Wat hebben wij genoten gisteren!! Super mooi in elkaar gezet! Echt liefdevol met kleine details. Je idee is op zich al heel sterk, en dan heb je het ook nog eens zo prachtig uitgewerkt! De stickers als ware schatten in jezelf en de schatkist... we kunnen er bijna niet over uit zo mooi!! En het klopte aan alle kanten! Veel uitdaging, diversiteit en steeds weer verschillende opdrachten. Dank je wel voor deze waardevolle en leuke dag!"

Nicoline Rodenburg

"Mijn dochter (5) refereert nog vaak aan de 'optocht' zoals ze het zelf noemt, waarbij ze met name roept 'ik ben moedig', om dan vervolgens iets te doen wat spannend is voor haar. Dat is voor mij het meest waardevolle aan de speurtocht geweest"

Judith Brandsma

Ontwikkeld door een spelletjesfreak en kindercoach

Hoi! Mijn naam is Iris en hier zie je mij met mijn dochter op avontuur in Frankrijk. Wij zijn dol op avontuur, spelletjes en op speurtochten natuurlijk!

Als kind deed ik niks liever dan spelletjes en speurtochten maken. Na mijn opleiding tot kindercoach ben ik gestart met Speurvontuur. Hiermee combineer ik mijn passie uit mijn kindertijd met mijn grootste interesse uit mijn volwassen leven. Speurtochten & Zelfontwikkeling

Het runnen van mijn eigen bedrijf voelt als een nieuw avontuur en een prachtig proces. Telkens kom ik andere stukken van mezelf tegen die aangekeken mogen worden en telkens leer ik er weer nieuwe dingen bij.

Ik hoop dat ik vele kinderen en ouders mag inspireren met dit speurvontuur! Dat dit mag zorgen voor connectie, warme gevoelens en inzichten.

Ben je niet tevreden dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug

Ja ik wil dit bijzondere avontuur voor mijn kids!