Een speurtocht die jou en je kids dichter bij elkaar brengt? JA!

 

Een unieke methode om het zelfvertrouwen van je kind te versterken? JA!

 

Op een simpele manier een bijzonder kinderfeestje organiseren? JA!

 

Een uitje waar je als ouder ook van geniet? JA!


'De meest waardevolle schatkaart leidt naar de verborgen schatten van je eigen hart.'

Kapitein Glinsterhart


We staan in een cirkel met handen vast, volwassenen en kinderen door elkaar. Sommige dragen een piratenbandana, andere hangen vol vlaggetjes. Moe maar voldaan beginnen we aan de laatste opdracht: de dankbaarheidscirkel. Één voor één noemt iedereen waar hij of zij dankbaar voor is. Ik had nooit verwacht dat de kinderen dit zo mooi zouden oppakken. De sfeer is sereen en vol liefde. Een magisch einde van onze prachtige boswandeling waarin de kinderen niet alleen elkaar, maar ook zichzelf beter hebben leren kennen.

Ga mee op piratenavontuur en ontdek hoe mooi je bent van binnen!

Stap aan boord van Expeditie Schat, een unieke speurtocht voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud! Ontworpen om plezier te beleven, verbinding te creëren en waardevolle inzichten te bieden.

Het begint met een speciale brief van Kapitein Glinsterhart, waarbij kinderen worden uitgenodigd om hun innerlijke schatten te ontdekken. Volg de vlaggetjes, pijlen of een echte schatkaart langs uitdagende opdrachten, terwijl je wordt aangemoedigd door Kapitein Glinsterhart.

Tijdens het voltooien van leuke opdrachten ontdekken kinderen dat de ware schatten niet buiten, maar binnen in henzelf zitten. Dit leidt tot een dieper begrip van zichzelf en versterkt hun gevoel van authenticiteit en zelfvertrouwen. Kinderen geven elkaar complimenten, raden emoties en beleven opwindende momenten. Elke voltooide opdracht wordt beloond met een glinsterende gouden muntsticker, als herinnering aan de schat die ze hebben gevonden in henzelf. 

Expeditie Schat is perfect voor ouders op zoek naar een originele activiteit voor kinderfeestjes of familie-uitjes, zonder zelf alles te hoeven bedenken. Dus, klaar om het avontuur te laten beginnen?Een Schatkist aan Waarde!

1) Leuk & Leerzaam: Terwijl kinderen plezier hebben met de opdrachten, leren ze waardevolle lessen over zichzelf en de wereld om hen heen. 

2) Stimuleer Zelfvertrouwen: De opdrachten stimuleren zelfontdekking bij de kinderen en versterken hun gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

3) Versterk de band met je Kinderen: De vragen brengen gesprekken op gang over onderwerpen waar je normaal niet snel over praat. Dit leidt tot intieme gesprekken met de kinderen en versterkt de band tussen jullie.

4) Versterk de verbinding tussen de kinderen:De opdrachten moedigen de kinderen aan om zichzelf op een dieper niveau te laten zien, waardoor er een sterkere connectie ontstaat tussen de deelnemers.

5) Gemakkelijk te organiseren: Expeditie Schat is eenvoudig in elkaar te zetten voor ouders. Met duidelijke instructies en printbare materialen kunnen ouders snel en gemakkelijk een spannende speurtocht organiseren, zelfs als ze weinig tijd hebben.

Wat schuilt er in het Speurtocht-Pakket?

Bij aanschaf van Expeditie Schat ontvang je een uitgebreid digitaal pakket met alles wat je nodig hebt om deze avontuurlijke speurtocht zelf te organiseren.

Duidelijk Draaiboek

Een stapsgewijze handleiding die je door het hele proces leidt, van voorbereiding tot uitvoering, met duidelijke instructies en tips om de speurtocht aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van je kind.

Bijzondere Opdrachten

Een verscheidenheid aan spannende en uitdagende opdrachten waar je uit kan kiezen, zodat je de speurtocht aan kan passen aan de omgeving en aan je interesse.

Markering voor Opdrachten

Kleurrijke afbeeldingen die je kan gebruiken om de locaties van de opdrachten op leuke manier te markeren.

Motiverende Verhalen 

Drie verhalen die je kunt beluisteren via een QR-code of zelf voorlezen met uitgeprinte brieven.

Schatmunten

Speciale schatmunten die de kinderen gaan sparen onderweg. Print ze uit op stickerpapier en verzamel ze allemaal in je schatkistje.

 

Schatkistjes 

Een plekje om je schatmunten veilig te bewaren en later trots terug te kijken op alle schatten die je bezit.

Oorkondes

Eindig de speurtocht met een oorkonde waarop de kinderen worden uitgeroepen tot de grootste schat!

Kleurplaten

6 kleurplaten in de stijl van de speurtocht, perfect om mee te beginnen als je een feestje geeft en de kinderen aankomen.

Ervaringen van eerdere avonturiers

Mijn zoon (7) heeft het in de dagen na de speurtocht nog regelmatig gehad over de schatten die hij door de speurtocht had gevonden in zichzelf, en hoe hij die schatten (geduld hebben in zijn geval...) kon laten groeien en meer kon laten stralen.

Sabine van der Linde

"Wat hebben wij genoten gisteren!! Super mooi in elkaar gezet! Echt liefdevol met kleine details. Je idee is op zich al heel sterk, en dan heb je het ook nog eens zo prachtig uitgewerkt! De stickers als ware schatten in jezelf en de schatkist... we kunnen er bijna niet over uit zo mooi!! En het klopte aan alle kanten! Veel uitdaging, diversiteit en steeds weer verschillende opdrachten. Dank je wel voor deze waardevolle en leuke dag!"

Nicoline Rodenburg

"Mijn dochter (5) refereert nog vaak aan de 'optocht' zoals ze het zelf noemt, waarbij ze met name roept 'ik ben moedig', om dan vervolgens iets te doen wat spannend is voor haar. Dat is voor mij het meest waardevolle aan de speurtocht geweest"

Judith Brandsma

Ontwikkeld door een spelletjesfreak en kindercoach

Hoi! Mijn naam is Iris en hier zie je mij met mijn dochter op avontuur in Frankrijk. Wij zijn dol op avontuur, spelletjes en op speurtochten natuurlijk!

Als kind deed ik niks liever dan spelletjes en speurtochten maken. Na mijn opleiding tot kindercoach ben ik gestart met Speurvontuur. Hiermee combineer ik mijn passie uit mijn kindertijd met mijn grootste interesse uit mijn volwassen leven. Speurtochten & Zelfontwikkeling

Het runnen van mijn eigen bedrijf voelt als een nieuw avontuur en een prachtig proces. Telkens kom ik andere stukken van mezelf tegen die aangekeken mogen worden en telkens leer ik er weer nieuwe dingen bij.

Ik hoop dat ik vele kinderen en ouders mag inspireren met dit speurvontuur! Dat dit mag zorgen voor connectie, warme gevoelens en inzichten.

Geef je kinderen een cadeau dat hen zal inspireren en empoweren.

Ontdek de schatten van zelfontdekking, avontuur en verbondenheid die wachten op jou en je gezin!